Psihoterapie online pentru românii din străinătate

Servicii psiholog diaspora

Servicii de consiliere și suport psihologic pentru toți românii din străinătate: UK, Irlanda, Irlanda de nord, Germania, Franța, Austria, Spania, Italia, Suedia, Norvegia, Finlanda, Statele Unite.

 

Sesiunile de consiliere psihologică pentru românii din diaspora se desfășoară online prin intermediul Zoom, Skype, Whatsapp Video sau Google Meet.

Fă o programare

Ești unul dintre milioanele de români care au ales să trăiască în altă țară?

Poți acum foarte usor să vorbești cu un psiholog în limba ta maternă dacă simți că ai nevoie și crezi că te ajută ședințele de consiliere psihologică.

Suntem  Ana-Maria Popescu și Ileana Socolescu, și am creat acest proiect de psihoterapie online dedicat stării tale de bine, convinse de experiența pozitivă declarată a celor cărora deja le-am fost alături în perioadele dificile, a celor pe care i-am ajutat să își depășească barierele gândurilor negative, a nemulțumirilor, a nefericirilor, a anxietăților și a modului prin care propria gândire le blochează dezvoltarea personală armonioasă.

Cu ajutorul nostru, poți învăța să îți gestionezi emoțiile și să te adaptezi mai ușor la schimbările din viața ta. Vei putea discuta în limba ta cu un psiholog care îți va înțelege problemele și îți va oferi sfaturi și sprijin pentru a îți găsi echilibrul emoțional.

Pentru a beneficia de consiliere și psihoterapie, nu trebuie decât să ai o conexiune bună la internet și un device (telefon, tabletă, laptop) care să suporte aplicațiile online prin care se desfășoară ședințele (cum ar fi Skype, Google Meet, WhatApp sau Zoom). Vei primi pe mail toate detaliile de logare cu 24 de ore înainte de ședință.

Garantăm confidențialitatea ședințelor, pentru ca tu să te simți în siguranță și confortabil în timpul sesiunilor tale de consiliere psihologică și pentru ca terapia să fie cât mai eficientă. Te așteptăm cu drag să îți împărtășești gândurile și îngrijorările și să începem împreună călătoria către o viață mai echilibrată emoțional.

Dacă simți că te putem ajuta, contactează-ne prin formularul de mai jos, pe email la adresa contact@psihelp.ro sau la telefon (+40) 757 597 893

Programează-te pentru consiliere online.

Psihoterapeuți dedicați românilor din Diaspora!

Oferim psihoterapie online pentru românii din UK: Londra, Birmingham, Liverpool, Leeds, Leicester, Manchester, Coventry, Northampton, Franța: Paris, Lille, Lyon, Marseille, Nice, Toulouse, Montpellier, Grenoble, Germania: Berlin, Hamburg, München, Frankfurt, Stuttgart, Düsseldorf, Essen, Bremen, Karlsruhe, Austria: Viena, Salzburg, Graz, Innsbruck, Linz, Klagenfurt, Villach, St. Pölten, Spania: Madrid, Barcelona, Valencia, Seville, Bilbao, Zaragoza, Málaga, Murcia, Italia: Roma, Milano, Napoli, Torino, Bologna, Palermo, Genova, Florența, Suedia: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro, Linköping, Helsingborg, Västerås, Norvegia: Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Kristiansand, Drammen, Fredrikstad, Tønsberg, USA: New York, Los Angeles, Chicago, Houston, Canada: Toronto, Montreal, Vancouver, Montreal.

 

Tehnicile de consiliere psihoterapeutică utilizate sunt adaptate de la caz la caz și includ: teste proiective, teste de personalitate, artterapie; mindfulness pentru facilitarea autocunoașterii, dezvoltării creativitătii, a capacității de decizie și găsirii de soluții, favorizării unui stil de viață conștient, ancorat în prezent.