Psihoterapie online pentru românii din Austria

Psihoterapie online pentru românii plecați în Austria

Oferim psihoterapie online pentru românii din Austria: Viena, Salzburg, Graz, Innsbruck, Linz, Klagenfurt, Villach, St. Pölten.

Sesiunile de consiliere psihologică pentru românii din diaspora se desfășoară online prin intermediul Zoom, Skype, Whatsapp Video sau Google Meet.

Fă o programare

Ești unul dintre români care au ales să trăiască în Austria?

Dragi români care trăiți în Austria, înțelegem cât de greu poate fi să vă adaptați la o cultură nouă, departe de casă, și să păstrați legăturile cu cei dragi în timp ce încercați să faceți față problemelor cotidiene. De aceea, vă oferim sprijinul nostru prin intermediul serviciilor noastre de psihoterapie online în limba română.

Suntem Ana-Maria Popescu și Ileana Socolescu, iar prin acest proiect ne dorim să vă ajutăm să vă îmbunătățiți starea de spirit și să atingeți obiectivele personale. Ne-am inspirat din experiențele pozitive ale celor cărora le-am oferit sprijin în perioadele dificile și am ajutat mulți oameni să își depășească obstacolele emoționale și mentale care îi împiedică să se dezvolte armonios.

Cu ajutorul nostru, veți putea învăța să vă gestionați emoțiile și să vă adaptați mai ușor la schimbările din viața voastră. Veți putea discuta în limba voastră maternă cu un psiholog care vă va înțelege problemele și vă va oferi sfaturi și sprijin pentru a vă găsi echilibrul emoțional.

Pentru a beneficia de consiliere și terapie, aveți nevoie doar de o conexiune bună la internet și un device (telefon, tabletă, laptop) care să suporte aplicațiile online prin care se desfășoară ședințele (cum ar fi Skype, Google Meet, WhatApp sau Zoom). Veți primi pe email toate detaliile de logare cu 24 de ore înainte de ședință.

Garantăm confidențialitatea ședințelor, astfel încât să vă simțiți în siguranță și confortabil în timpul sesiunilor de consiliere psihologică și pentru ca terapia să fie cât mai eficientă.

Vă așteptăm cu drag să împărtășiți gândurile și îngrijorările voastre și să începem împreună călătoria către o viață mai echilibrată emoțional.

Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau doriți să vă programați o ședință. Suntem aici pentru a vă oferi sprijinul de care aveți nevoie.

Dacă simți că te putem ajuta, contactează-ne prin formularul de mai jos, pe email la adresa contact@psihelp.ro sau la telefon (+40) 757 597 893

Programează-te pentru consiliere online.

Psihoterapeuți dedicați românilor din Diaspora!

Tehnicile de consiliere psihoterapeutică utilizate sunt adaptate de la caz la caz și includ: teste proiective, teste de personalitate, artterapie; mindfulness pentru facilitarea autocunoașterii, dezvoltării creativitătii, a capacității de decizie și găsirii de soluții, favorizării unui stil de viață conștient, ancorat în prezent.