Servicii

servicii-consiliere-psihologica-adulti-psihoterapie-cabinet-psihologic-bucuresti-psihelp

Consiliere psihologică pentru adulți

Cabinetul psihologic psiHelp oferă consiliere psihologică și psihoterapie pentru adulți, în scopul gestionării și depășirii stărilor de anxietate, depresiei, dependențelor, tulburărilor comportamentale, pierderii locului de muncă, dificultăților de adaptare și integrare, separării sau pierderilor.

Programează o ședință de consiliere

Consiliere pentru cupluri

PsiHelp oferă consiliere psihologică și psihoterapie pentru cupluri pentru îmbunătățirea relației, traversarea unor situații de criză, îmbunătățirea comunicării cu partenerul/partenera, construirea autonomiei cuplului în relațiile cu familiile de origine.

Programează consiliere de cuplu
servicii-consiliere-cuplu-psihoterapie-cabinet-psihologic-bucuresti-psihelp

Consiliere pentru cupluri

Consiliere psihologică și psihoterapie pentru cupluri pentru îmbunătățirea relației, traversarea unor situații de criză, îmbunătățirea comunicării cu partenerul/partenera, construirea autonomiei cuplului in relațiile cu familiile de origine.

servicii-consiliere-psiholog-copii-psihoterapeut-cabinet-psihologic-bucuresti-psihelp

Suport pentru copii

Cabinetul psihologic psiHelp oferă suport psihoterapeutic pentru copii, în vederea dezvoltării încrederii în sine, asertivității, construirii unei imagini de sine pozitive, adaptării la schimbare, gestionării  echilibrate a emoțiilor în situații de criză familială,  relaționării sănătoase cu cei din jur, integrării adecvate în colectivul grădiniței sau școlii.

Programează consiliere pentru copii

Consiliere parentală

Serviciile de psihoterapie includ și consiliere parentală în vederea construirii unei relații sănătoase părinte-copil, înțelegerii  etapelor de dezvoltare ale copilului, depășirii situațiilor de criză din familie, facilitării unui stil parental matur si echilibrat.

Programează consiliere parentală
servicii-consiliere-parinti-psihoterapeut-cabinet-psiholog-bucuresti-psihelp

Consiliere parentală

Consiliere parentală în vederea construirii unei relații sănătoase părinte-copil, înțelegerii  etapelor de dezvoltare ale copilului, depășirii situațiilor de criză din familie, facilitării unui stil parental matur si echilibrat.

consiliere-familie-psihoterapeut-cabinet-psiholog-bucuresti-psihelp

Consiliere de familie

Oferim consiliere psihologică și psihoterapie de familie, în scopul găsirii și menținerii echilibrului în relațiile de familie, îmbunătățirii comunicării între membrii familiei, depășirea unor situații conflictuale sau de criză.

Programează consiliere de familie

Dezvoltare personală

Cabinetul psihologic psiHelp oferă ședințe de suport pentru dezvoltare personală, pentru o mai bună cunoaștere și acceptare de sine, creșterea încrederii în sine, adaptarea la schimbare, stabilirea unor limite sănătoase în relațiile cu ceilalti, setarea unor scopuri personale și profesionale realiste.

Programează consiliere dezvoltare personală
cabinet-psihologie-consiliere-dezvoltare-personala-psihelp
cabinet-psihologie-consiliere-dezvoltare-personala-psihelp

Dezvoltare personală

Dezvoltare personală pentru o mai bună cunoaștere si acceptare de sine, creșterea încrederii în sine, adaptarea la schimbare, stabilirea unor limite sănătoase în relațiile cu ceilalti, setarea unor scopuri personale și profesionale realiste.

Doar cu Programare

Toate ședintele de psihoterapie la psiHelp au loc exclusiv în urma programărilor prealabile și în intervalele orare afișate. Vă puteți programa folosind formularul din site sau telefonic, la 0757 597 893, ori prin email la contact@psihelp.ro.

De Oriunde

De asemenea, dacă situația o cere, ședințele de terapie se pot desfășura și la distanță, atât online, cât și telefonic.

Tehnicile de consiliere psihoterapeutică utilizate sunt adaptate de la caz la caz și includ: teste proiective, teste de personalitate, artterapie; mindfulness pentru facilitarea autocunoașterii, dezvoltării creativitătii, a capacității de decizie și găsirii de soluții, favorizării unui stil de viață conștient, ancorat în prezent.

%d blogeri au apreciat: