DESPRE MINE … Ileana Socolescu

Psihoterapeut, psiholog clinician

Formare Cognitiv-Comportamentală și Hipnoză Clinică atestat de Colegiul Psihologilor, formare în NLP (Neuro Lingvistic Programming), Formare EFT (Emotional Focused Therapy), Terapii scurte, Terapie strategică, Coaching, Terapie EMDR (Eye Movement Desensibilization and Reprocessing).

Pentru mine psihologia a venit că o alegere naturală. Am descoperit de mică că îmi place să discut cu oamenii, că fiecare are un univers propriu încărcat cu comori nenumărate, cu temeri, cu vise, cu dorințe și nevoi. Și că, a mi se deschide ușa către acest univers este un privilegiu.

Recunoștiința de a fi primită înăuntru a venit și cu dorința de a oferi ceva la schimb: atenție, ascultare, acceptare și suport, ajutor.

Studiile de psihologie mi-au permis să înțeleg cum funcționează psihicul uman, care este legătură dintre minte și corp și cum e cel mai util să ne construim relația cu sine, cu ceilalți și cu lumea și mi-au dat un scop: să transmit mai departe către ceilalți cunoștiintele care îi pot ajută să-și transforme viață, să o facă mai fericită, cu mai mult sens.

Pentru mine clienții sunt parteneri, oameni cu calități și resurse multiple care vin către mine motivați să treacă de perioadele dificile din viață, să descopere mai mult sens, mai multă bucurie și poftă de a trăi.

Nu lăsa problemele să devină grave. Acționează din timp. Fă o programare acum.

Ce vă ofer?

Pasiune pentru inovație

 

Ca psiholog, caut permanent cele mai moderne soluții menite să contribuie la funcționarea psihică optimă a celor cu care colaborez.

Ofer confidențialitate

 

Confidențialitatea înseamnă onestitate și integritate. Presupun că și tu ești adeptul unui mod de lucru etic, la fel ca mine și apreciezi acest detaliu semnificativ.

Mod de lucru colaborativ

 

Lucrăm colaborativ: ne angajăm împreună în acest proces, comunicăm asertiv sau mai simplu spus, suntem egali și la fel de importanți în acest proces.